Тракия 2*

Ивайловград

Категория

2*, тип - планински

Изхранване

ВВ, НВ

Капацитет

17 стаи, 3 студиа

Галерия

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ 

Хотел „Тракия” – Ивайловград е отличен избор за настаняване на всеки, който търси удобен хотел в центъра на града. Разположен е на главния път в посока границата ни с Гърция – ГКПП – Ивайловград/ Кипринос.

Двузвездният хотел предлага съвременни удобства и уютна обстановка на достъпни цени. Стратегическото разположение на хотел-ресторант „Тракия” в Ивайловград го превръща в удобно място за настаняване както на туристи, така и на делови гости на града.

ОПИСАНИЕ НА СТАИТЕ

Хотелът работи целогодишно и разполага с общо 44 места за настаняване в 1 единична, 14 двойни, 2 тройни стаи и 3 тройни студиа с комфортно, стилно обзавеждане, оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, климатик и локално парно отопление за зимния сезон. Някои от помещенията за настаняване са с прилежащ балкон.

СПОРТ / РАЗВЛЕЧЕНИЯ / ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Хотел–ресторант „Тракия” – Ивайловград разполага със собствен паркинг, безплатна фитнес зона, WI-FI – интернет и супермаркет в рамките на хотела. На разположение на гостите ни е ресторант с общ капацитет от 160 места в уютен основен салон и просторна лятна тераса с южно изложение с възможност за изхранване със закуска, обяд и вечеря. Ресторант „Тракия” може да Ви впечатли с вкусна традиционна българска кухня, местни специалитети и прочутите пици, с които е  известен. Тук може да се насладите на комфортна почивка в приятна атмосфера с отлично обслужване от усмихнат и отзивчив персонал.

Екстри: в центъра на града, паркинг, Wi-Fi

ЦЕНИ  2021

Значение на съкращенията за настаняване и изхранване:

  • RO– нощувки без изхранване
  • BB– нощувки със закуски
  • HB– нощувки, закуски и вечери
  • FB– нощувки, закуски, обяди и вечери
  • AI / All Inclusive – всичко включено в цената съгласно програмата на хотела
  • UI / UALL– всичко включено в цената  + допълнителни екстри, съгласно програмата на хотела

 

 

Към момента на запитването Ви е възможно хотелът да предоставя специални оферти.

За да проверите най-добрата цена, моля позвънете ни на тел . +359 52 600 136 или напишете Вашите желания на е-mail: office@clavistrend.bg

Ще Ви изпратим  предложения, отговарящи на Вашите изисквания за  периода и  вида настаняване.

Резервация