Почивка в Бодрум - самолет от Варна

Почивка в Бодрум - самолет от Варна

Продължителност

8 дни / 7 нощ.

Транспорт

самолет, чартър

Цена

от 548 лв.

Почивка в Бодрум – самолет от Варна всеки вторник от 31.08 до 12.10.21

Резервирайте изгодно своята почивка в Турция 2021!

 

ВАЖНИ АКЦЕНТИ:

  • Изключително удобни часове на полети в обедно време
  • Най-добрите цени на пазара
  • Гарантирани полети с нови и комфортни самолети
  • Професионално обслужване на български език
  • Разнообразие от хотели в Бодрум за всеки вкус

ВАЖНО:  Поради динамично променящите се ограничения и изисквания за пътуване, за да проверите  актуалните условия и най-добрата цена за  желаната от Вас програма, молим, позвънете ни на тел. +359 52 600 136 или изпратете Вашето запитване на е-mail указан в Контакти.

Курортът Бодрум е особен и нетипичен град за Турция. Архитектурата му – тесни улички, ниски бели къщи, градини, дълги насипи – напомня на Гърция, но услугата в хотелите с така обичания „ол инклузив“ несъмнено е турска. Бодрум е един от най-популярните курорти и любимо място за почивка на турската и европейската бохема.

 

Почивка Лято 2021 БОДРУМ, Турция – при нас ще намерите подбрани хотели на страхотни цени. Самолетни и автобусни програми до любимите турски курорти: Анталия, Бодрум, Анталия, Фетие, Сиде, Мармарис, Кушадасъ.

 

Ранни записвания 2021 – за почивки до Турция и чартър от Варна.

 

Разгледайте нашите топ оферти за почивки в Бодрум, от които можете да изберете програма с чартърен полет от Варна или София до Бодрум или  автобусни  програми до Бодрум с отпътуване от Варна, Бургас, Велико Търново , Пловдив или София.

 

Всяка година много туристи предпочитат почивка в Бодрум със собствен транспорт, възползвайки се от  горещите ни отстъпки при ранно записване за почивки в Турция 2021  и резервират само хотелско настаняване. Предлагаме богатия  избор за настаняване в хотели  в  Турция – Бодрум, Анталия, Лара, Мармарис, Белек, Сиде, Алания, Кемер, Фетие, Даламан, Чешме.

 

Свържете се с на нас за професионален съвет при избор на хотели в Турция 2021. Ще Ви предложим  подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записване, гъвкави условия за резервации и анулации, съобразени с рисковете на пандемията.Контакт с нас

+359 52 600 136