Почивка в Анталия 2021, самолет от Варна

Почивка в Анталия 2021, самолет от Варна

Продължителност

8 дни / 7 нощувки

Транспорт

самолет, чартър

Цена

от 875 лв.

Почивка в Анталия, АЛАНИЯ

 

Почивки  в Турция 2021 с директни чартърни полети Варна-Анталия-Варна

 

Дати: 01.09,08.09,15.09,22.09,29.09,06.10,13.10,20.10.2021

 

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

  1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване.
  2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни.
  3. 50% ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването).
  4. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
  5. БОНУС без аналог – при установяване на covid-19 по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка).
  6. БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет).

Разгледайте нашите топ оферти за почивка в Анталия със самолет, автобус и собствен транспорт, в подбрани хотели с  атрактивни цени и допълнителни отстъпки за ранно записване – Турция 2021!

Анталия   притежава уникалната  природа, чисто море и добре поддържани плажове. Съчетанието от прелестите на морето и планинатана   ривлича туристи от цял свят. В околностите на Анталия могат да се посетят няколко исторически забележителности – Перге Аспендос, Кекова. Калциевите тераси на Памуккале се намират на около 300 км. от Анталия.

 

Разгледайте нашите топ оферти за почивки в Анталия, Турция 2021, от които можете да изберете програма с чартърен полет от Варна или София до Анталия или  автобусни  програми до Анталия с отпътуване от Варна, Бургас, Велико Търново , Пловдив или София.

 

Ако предпочитате  почивка в Анталия със собствен транспорт, възползвайте  се от  горещите ни отстъпки при ранно записване за почивки в Турция 2021  и резервирайте  само хотелско настаняване.  Предлагаме богатия  избор за настаняване в хотели  в  Турция – Анталия, Алания, Лара, Сиде, Кемер, Фетие,  Белек, Даламан, Мармарис, Чешме, Бодрум.

 

Свържете се с на нас за професионален съвет при избор на хотели в Турция 2021. Ще Ви предложим  подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записванегъвкави условия за резервации и анулации, съобразени с рисковете на пандемията.

 

Можете да разгледате  всички почивки в Турция през 2021, които предлагаме   тук 

Очакваме Ви!

Богат избор на хотели по програмата – Почивка в Анталия с полет от Варна

хотели в Алания, Сиде, Лара и Белек

 Контакт с нас

+359 52 600 136