Перлите на Египет– Кайро и Хургада

с полет от Варна

Продължителност

8 дни / 7 нощувки

Транспорт

чартър

Цена

от 1392 лв.

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Кайро и Хургада –  

с директен чартърен полет от Варна до Кайро/Хургада

23.04-30.04.2022
30.04-07.05.2022
07.05-14.05.2022
14.05-21.05.2022

 

 

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

  1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 50 лева и доплащане 20 дни преди тръгване
  2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
  3. 50 % ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването)
  4. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19
  5. БОНУС без аналог – при установяване на COVID-19 по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България (това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
  6. БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)

 

 

 ВАЖНО:  Поради динамично променящите се ограничения и изисквания за пътуване, за да проверите  актуалните условия и най-добрата цена за  желаната от Вас програма, молим, позвънете ни на тел. +359 52 600 136 или изпратете Вашето запитване на е-mail указан в Контакти.

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – КАЙРО И ХУРГАДА – с директен полет от Варна до Кайро.

 

Предлагаме екскурзии и почивки  до Египет – в Хургада с включено посещение на Кайро и Пирамидите в Гиза, почивки до Шарм ел Шейх, както и круиз по Нил. Не пропускайте оферти за ранни записвания за разнообразни програми –  почивки в Египет   от Варна или София.

 

Освен, че ще се насладите на All inclusive почивка в Хургада и Шарм Ел Шейх, ще имате прекрасни възможности за гмуркане из рифове и останки на потънали кораби,  шнорхелинг, яздене на камила или атв из пустинята.

 

Хургада да е предпочитана дестинация за почивка в Египет, предлага хилядолетна история и древни паметници. На около 6  часа се намира приказният Кайро и Пирамидите в Гиза, на около 4 часа е пленяващият Луксор –най-предпочитани места от туристите  избрали почивка в Хургада. От Луксор тръгват и много завладяващи речни круизи по река Нил, което Ви дава възможност  да разгледате внушителни храмове, комплекси и градове на древните египтяни, след което да се отдадете на релаксираща почивка в избрания хотел на брега на Червено море.

 

Можете да разгледате подробна информация за всички хотели по Програмата :

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – КАЙРО И ХУРГАДА – с директен полет от Варна до Кайро/Хургада.Контакт с нас

+359 52 600 136