Перлите на Египет– Кайро и Хургада

с полет от Варна до Хургада

Продължителност

8 дни / 7 нощувки

Транспорт

чартър

Цена

от 1616 лв.

НОВА ГОДИНА 2021 с полет от Варна – 26.12-02.01

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Кайро и Хургада

Включена екскурзия на Египетския музей в Кайро и Пирамидите

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ на стойност до 200лв:

  1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 20% и доплащане 22 дни преди тръгване, при гарантирана програма
  2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
  3. БЕЗПЛАТНИ PCR тестове за самолетните и с 50% ОТСТЪПКА при автобусните програми
  4. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
  5. БОНУС без аналог –при установяване на covid-19 по време на пътуванеБЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
  6. БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)

НОВА ГОДИНА В ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – КАЙРО И ХУРГАДА – с директен полет от Варна до Хургада

 

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА : 

ОЧАКВАЙТЕ НОВИТЕ ДАНИ ЗА 2022 – ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – КАЙРО И ХУРГАДА – с директен полет от Варна до Хургада

Екскурзии и почивки  до Египет – в Хургада с включено посещение на Кайро и Пирамидите в Гиза, почивки до Шарм ел Шейх, както и круиз по Нил. Не пропускайте оферти за ранни записвания за  почивки в Египет с чартър от Варна  или София.

Освен, че ще се насладите на All inclusive почивка в Хургада и Шарм Ел Шейх, ще имате прекрасни възможности за гмуркане из рифове и останки на потънали кораби,  шнорхелинг, яздене на камила или атв из пустинята.

Хургада да е предпочитана дестинация за почивка в Египет, предлага хилядолетна история и древни паметници. На около 6  часа се намира приказният Кайро и Пирамидите в Гиза, на около 4 часа е пленяващият Луксор –най-предпочитани места от туристите  избрали почивка в Хургада. От Луксор тръгват и много завладяващи речни круизи по река Нил, което Ви дава възможност  да разгледате внушителни храмове, комплекси и градове на древните египтяни, след което да се отдадете на релаксираща почивка в избрания хотел на брега на Червено море.

ВАЖНО:   Поради динамично променящите се ограничения и изисквания за пътуване, за да проверите  актуалните условия и най-добрата цена за  желаната от Вас програма, молим, позвънете ни на тел. +359 52 600 136 или изпратете  Вашето запитване на е-mail: office@clavistrend.bg

Контакт с нас

+359 52 600 136