Кушадасъ лято 2021, с автобус от Варна

Кушадасъ лято 2021, с автобус от Варна

Продължителност

7 дни / 5 нощувки

Транспорт

автобус

Цена

от 233 лв.

Почивки в Кушадасъ  – с автобус от Варна

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ  „ПЛАТИ 10% ДЕПОЗИТ ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кушадасъ е най-големият курорт на Егейското крайбрежие,  разположен на 90 км от Измир, Кушадасъ предлага прекрасни  условия за незабравима почивка.. Курортът е в близост до важните исторически обекти като Ефес, Храмът на Артемида, Къщата на Дева Мария, Дидим, Приене, Милетос.

Пакетните почивки до Кушадасъ със самолет се обслужват от двете най-близки летища в района – Измир  (ок. 90 км.) или Милас (ок.150 км.)

Изберете почивка в Кушадасъ и се насладете напясъчни  плажове, кристално чиста вода, красива природа, удивителни залези, уютни хотели с прекрасно обслужване и многобройни  клубове с различна атмосфера и музика.

 

Разгледайте нашите топ оферти за почивки в Кущадасъ , от които можете да изберете програма с чартърен полет от Варна или София или автобусни  програми до Кушадасъ с отпътуване от Варна, Бургас, Велико Търново , Пловдив или София.

 

Ако предпочитате  почивка в  Кушадасъ със собствен транспорт, възползвайте  се от  горещите ни отстъпки при ранно записване за почивки в Турция 2021  и резервирайте  само хотелско настаняване.  Предлагаме богатия  избор за настаняване в хотели  в  Турция – Анталия, Алания, Лара, Мармарис, Белек, Сиде, Алания, Кемер, Фетие, Даламан, Чешме, Бодрум.

 

Свържете се с на нас за професионален съвет при избор на хотели в Турция 2021. Ще Ви предложим  подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записване, гъвкави условия за резервации и анулации, съобразени с рисковете на пандемията.

 

 

 

Разгледайте нашите топ оферти за почивка в Кушадасъ  с  автобус.

Подбрани хотели с  атрактивни цени и допълнителни отстъпки за ранно записване – Турция 2021!

 

Почивка в Кушадасъ с автобус от Варна – 7 дни / 5 нощувки – Цени на хотели от 233 лв.

Почивка в Кушадасъ с автобус от Варна – 9 дни / 7 нощувки – Цени на хотели от 270 лв.

Почивка в Кушадасъ с автобус от Варна – 11 дни / 9 нощувки – Цени на хотели от 317 лв.

Почивка в Кушадасъ с автобус от Варна – 14 дни / 12 нощувки – Цени на хотели от 412 лв.

Почивка в Кушадасъ с автобус от Варна – 16 дни / 14 нощувки – Цени на хотели от 445 лв.

 

 Контакт с нас

+359 52 600 136