Женева 4*

София

Категория

4*, тип - градски

Изхранване

ВВ

Капацитет

19 стаи, 5 апартамента

Галерия

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ 

Хотел „Женева“ се намира в Южната част на София, в близост до центъра на града и природен парк Витоша. Условията в него гарантират удобство както за хората, които пътуват по работа, така и за тези, които са в столицата само за почивка и забавление.

Хотелът предлага уютни, светли и комфортни стаи, ресторант с разнообразна и вкусна храна, добре обзаведена зона за спорт и релакс (сауна, фитнес център и възможност за масажи), безплатен интернет и отзивчив персонал, специалното обслужване и личното отношение към гостите.

ОПИСАНИЕ НА СТАИТЕ

Хотелът разполага с 24 помещения: 14 стандартни стаи, 5 луксозни стаи и 5 апартамента. Те са просторни и светли, повечето от тях са с тераси, климатизирани централно. Обзаведени са функционално, с вкус и внимание към детайла в светла цветова гама. Осигуряват приятна атмосфера и уют.

Баните са оборудвани с душ и вана. В хотела е осигурен безжичен високоскоростен интернет, който е безплатен за гостите.

Пожароизвестителната система получава информация от пожароизвестителни датчици, поставени във всяка стая. В стаите  не се пуши.

 

СПОРТ / РАЗВЛЕЧЕНИЯ / ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Хотел „Женева“ разполага със зала за закуски, лоби и ресторант с лятна градина. Те са перфектно допълнение към хотела, което осигурява на гостите спокойствие, комфорт, вкусна, разнообразна и полезна храна, както и напитки.

В уютната им атмосфера можете да хапнете бързо и питателно, както и да прекарате свободното си време с приятна компания.

Хотел „Женева“ разполага с добре оборудвана фитнес зала, както и с възможности за релаксиране и интензивна почивка. Така, когато се налага да останете в София за по-дълго време, няма да прекъсвате тренировките си. Освен фитнес оборудване, на разположение са сауна и стая за масаж.

Екстри: фитнес, Wi-Fi, паркинг (срещу заплащане)

ЦЕНИ  2021

Значение на съкращенията за настаняване и изхранване:

  • RO– нощувки без изхранване
  • BB– нощувки със закуски
  • HB– нощувки, закуски и вечери
  • FB– нощувки, закуски, обяди и вечери
  • AI / All Inclusive – всичко включено в цената съгласно програмата на хотела
  • UI / UALL– всичко включено в цената  + допълнителни екстри, съгласно програмата на хотела

 

 

Към момента на запитването Ви е възможно хотелът да предоставя специални оферти.

За да проверите най-добрата цена, моля позвънете ни на тел . +359 52 600 136 или напишете Вашите желания на е-mail: office@clavistrend.bg

Ще Ви изпратим  предложения, отговарящи на Вашите изисквания за  периода и  вида настаняване.

Резервация