Почивка в Бодрум - самолет от Варна

Почивка в Costa Maya Bodrum - самолет от Варна

Продължителност

8 дни / 7 нощ.

Транспорт

самолет, чартър

Цена

от 522 лв.

Почивка в Бодрум  2021 със самолет от Варна в сряда

Резервирайте изгодно своята почивка в Турция 2021!

✈️ самолет, чартър от Варна

📅 Всяка Сряда  от 01.09 , 08.09, 15.09, 22.09, 29.09, 06.10 и 13.10.2021 г.

⌛   8 дни / 7 нощувки – All Inclusive

ВАЖНО:  Поради динамично променящите се ограничения и изисквания за пътуване, за да проверите  актуалните условия и най-добрата цена за  желаната от Вас програма, молим, позвънете ни на тел. +359 52 600 136 или изпратете Вашето запитване на е-mail указан в Контакти.

Курортът Бодрум е особен и нетипичен град за Турция. Архитектурата му – тесни улички, ниски бели къщи, градини, дълги насипи – напомня на Гърция, но услугата в хотелите с така обичания „ол инклузив“ несъмнено е турска. Бодрум е един от най-популярните курорти и любимо място за почивка на турската и европейската бохема.

 

Почивка  2021 БОДРУМ, Турция – при нас ще намерите подбрани хотели на страхотни цени. Самолетни и автобусни програми до любимите турски курорти: Анталия, Бодрум, Анталия, Фетие, Сиде, Мармарис, Кушадасъ.

 

Ранни записвания 2021 – за почивки до Турция и чартър от Варна.

 

Разгледайте нашите топ оферти за почивки в Бодрум, от които можете да изберете програма с чартърен полет от Варна или София до Бодрум или  автобусни  програми до Бодрум с отпътуване от Варна, Бургас, Велико Търново , Пловдив или София.

 

Всяка година много туристи предпочитат почивка в Бодрум със собствен транспорт, възползвайки се от  горещите ни отстъпки при ранно записване за почивки в Турция 2021  и резервират само хотелско настаняване. Предлагаме богатия  избор за настаняване в хотели  в  Турция – Бодрум, Анталия, Лара, Мармарис, Белек, Сиде, Алания, Кемер, Фетие, Даламан, Чешме.

 

Свържете се с на нас за професионален съвет при избор на хотели в Турция 2021. Ще Ви предложим  подбрани хотели с горещи отстъпки за ранно записване, гъвкави условия за резервации и анулации, съобразени с рисковете на пандемията.

Богат избор на хотели 3 * ,4 * и 5 *  по програмата Почивка в Бодрум с полет от Варна в сряда

 

 

 

 Чартърна програма –  почивка в Бодрум от Варна:

Заминаване BUC 383 09:00 Варна – 10:25 Бодрум

Връщане BUC 384 11:15 Бодрум – 12:45 Варна

Авиокомпания: Bulgarian Air Charter

Права на потребителите:

• Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по – късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.

• При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.

• Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.

• При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума. • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:

• Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК “ЛЕВ ИНС” АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията “КОРИС БЪЛГАРИЯ” ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.

• Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.

• При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.

• При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

• Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.

• Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки.

 Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.

• Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

• Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.

• Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

• Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.

• Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.

• При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

• Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел. •

Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване. ТO има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора”, с полица № 113062010010499/от 19.05.2020 на ЗК “ЛЕВ ИНС” АД – гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333

Контакт с нас

+359 52 600 136