Вашата оценка 5.00 от 3 гласа

Почивки от Варна

Предлагаме екскурзии и почивки до Египет – в Хургада с включено посещение на Кайро и Пирамидите в Гиза, почивки до Шарм ел Шейх, както и круиз по Нил. Не пропускайте оферти за ранни записвания за разнообразни програми – почивки в Египет от Варна.

Освен, че ще се насладите на All inclusive почивка в Хургада и Шарм Ел Шейх от Варна и София, ще имате прекрасни възможности за гмуркане из рифове и останки на потънали кораби, шнорхелинг, яздене на камила или атв из пустинята.

Хургада е предпочитана дестинация за почивка в Египет, предлага хилядолетна история и древни паметници. На около 6 часа се намира приказният Кайро и Пирамидите в Гиза, на около 4 часа е пленяващият Луксор – най-предпочитани места от туристите  избрали почивка в Хургада. От Луксор тръгват и много завладяващи речни круизи по река Нил, което Ви дава възможност  да разгледате внушителни храмове, комплекси и градове на древните египтяни, след което да се отдадете на релаксираща почивка в избрания хотел на брега на Червено море.

Виж повече

Екскурзии

ПОЧИВКИ В ЕГИПЕТ ОТ ВАРНА