ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В МАРОКО

Мароко с полет от Варна и София

Мароко е приказка,  изпълнена с фантазии и много красота, съчетаваща арабското и африканското по свой собствен начин.

Със своите цветове и характерна архитектура, обичаи и традиции, приятелски настроени хора, с топлия климат и красивите плажове, Мароко е място, което си заслужава да посетите.

 

Имперските градове на Мароко – Маракеш, Мекнес, Рабат и Фес, са като извадени от приказка.

Маракеш е града на истинските контрасти,  считан  е за „ сърцето“ на Мароко  със своята  впечатляваща  история.  Фес – отдавна се смята за духовен център на страната. Навсякъде в Маракеш и Фес  се носят ароматите на Африка.

Модерните – Казабланка и Рабат привличат с красиви ботанически градини, елегантни булеварди, галерии и кафенета.  Не пропускайте – Шефшуен – една от безспорните перли на Мароко.

Танджер пленява с един от най-красивите архитектурни съкровища на града –  Дворецът Дар ел Махзен, известен още като Султанатския дворец,  а  Агадир със своята дълга златиста плажна ивица е  безпорно топ дестинация за почивка в Мароко.

 

Възможностите за приключения в Мароко са безкрайни. Можете да изберете поход с камила през Сахара  и да се насладите на великолепните сухи пейзажи на пустинята,  да прекарате няколко нощи в традиционна касба в долината на Дадес или да се насладите на мароканска вечер «Фантазия» с традиционната за берберите конна надпревара.

 

Изберете едно от многото ни предложения за екскурзии или почивка в Марокопрограми с чартърни полети от Варна и София.